Dela med andra

Analys och optimering av produktionsflöde

Publicerad 2021-08-20


Om uppdragsgivaren
Reison producerar och säljer ett brett sortiment av svensktillverkade tillbehör till operationssalen. Vi jobbar exklusivt med premiumprodukter vilka tillför ett högt värde för våra kunder. För oss på Reison är säkerhet, kvalitet och användarvänlighet av högsta prioritet. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitet- och användbarhet i alla våra produkter, allt från klovar till droppställningar eller instrumentbord. Vår sjukvårdsutrustning används i operationssalar världen över.

Beskrivning av examensarbetet
Reison Medical står inför en expansionsresa och för att möta kraven från kunder och myndigheter under denna resa behöver vi anpassa våra processer för optimering och ökad effektivitet.
Uppdraget består av att analysera nuläget i produktionsprocessen med avseende på arbetsmoment och materialflöde. Utifrån resultaten från analysen ska sedan förslag på optimeringar och effektiviseringar tas fram samt förslag på Nyckeltal KPIer för att mäta effekterna i processen. Inkluderat även framtagande av verktyg i t.ex. Excel för mätning och uppföljning av KPIer.

Kontaktperson
Peter Tropp
peter.tropp@reison.se
+46767743399
Eriksbergsvägen 32A
734 92 Hallstahammar


Tillbaka
  Utbildningsområde
Innovation/Entreprenörskap

Uppdragsgivare
Reison Medical AB

Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2021-09-24

Genomförandeperiod
HT 2021

Länkar
Reison Medical Hemsi


Bookmark and Share