Dela med andra

Exjobb på Eskilstuna kommun

Publicerad 2021-01-26


Om uppdragsgivaren
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt viktiga samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder. Vi har blivit utsedda till ett av Sveriges 100 karriärföretag och fått utmärkelsen Årets kommun employer branding vid Universum Awards 2020. Ett led i att öka och bredda vår kompetens är att erbjuda dig som student att göra examensarbete hos oss. Du kan påverka ditt framtida Eskilstuna. Var med och led vägen till ett mer hållbart samhälle!Beskrivning av examensarbetet
Via vår exjobbsannons på vår jobbsajt söker du något av de 50 examensjobb som våra olika verksamheter har tagit fram. Vi har just nu exjobb inom följande områden: kultur, kommunikation, informationsdesign, vård och omsorg, IT, socialt arbete, stadsbyggnad, personalvetenskap, miljö, transport och logistik.

Du kan också ge ett eget förslag på examensjobb, men vi rekommenderar dig som student att välja ett färdigt förslag, eftersom handledarfrågan redan är genomgången.

Att utföra ett exjobb eller att skriva en C-uppsats är inget vanligt arbete på en arbetsplats, utan du gör ett självständigt arbete kopplat till din pågående högskole- eller universitetsutbildning, i samarbete med en eller flera verksamheter/arbetsplatser hos oss. I samband med att du erbjuds ett exjobb får du också besked om vem som blir din handledare.

Villkoren och kriterierna kan se olika ut för olika utbildningar och lärosäten, vilket gör att en fortsatt dialog med dina handledare hos oss och på lärosätet blir viktig i det slutliga utformandet. Lärosätet måste också godkänna ditt exjobb.

Våra förslag är en grund att utgå ifrån och visar vad vi som organisation önskar få ut av ditt exjobb. En del beskrivningar är mer specifika och andra är mer öppna. I några av förslagen finns det flera olika frågeställningar. Välj den frågeställning som du är mest intresserad av att undersöka närmare i ditt exjobb och bygg din motivering i enkäten kring det. Vi använder enbart enkäten som underlag och tar inte emot cv eller personligt brev i ansökan om att få göra exjobb.

Du blir inte anställd av Eskilstuna kommun och får därför heller inte någon lön. Du gör upp tidplan och kommer överens om andra praktiska delar och detaljer kring exjobbet tillsammans med din handledare.

På vår jobbsajt har vi listat alla exjobb som våra verksamheter har tagit fram. Läs noga igenom dessa innan du går in och ansöker via annonsen på våra lediga jobb. Om du vill göra ditt examensjobb tillsammans med en annan student vill vi att alla skickar in enskild ansökan. Skriv i din ansökan vem/vilka som du vill göra ditt exjobb tillsammans med.

Vi kommer att ha löpande antagning under våren, vilket gör att exjobbet kan bli tillsatt innan ansökningstiden går ut.
Har du frågor kring våra exjobb, mejla: exjobb@eskilstuna.se


Kontaktperson
Eskilstuna kommun
exjobb@eskilstuna.se
016-710 10 00


Tillbaka
  Utbildningsområde
Övriga jobb

Uppdragsgivare
Eskilstuna kommun

Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-04-26

Genomförandeperiod
2021-06-30

Länkar
Vill du söka exjobb?
Lediga jobb


Bookmark and Share