Dela med andra

Marknadsplan för kontraktstillverkare inom elektronik

Publicerad 2019-03-02


Om uppdragsgivaren
Provideu Components & Assembly är en kontraktstillverkare inom elektronik. Huvudkontoret finns i Västerås och vår egen produktionsenhet är lokaliserat i centrala Tallinn, Estland. Provideu är uppdelat i två delar.

Provideu Components som helt styrs ifrån Västerås inriktar sig på att tillhandahålla ritningsbundna elektromekaniska komponenter såsom kablage, overlayer/membranepaneler, mekanik – och plastdetaljer samt en hel del andra elektroniska komponenter. Stor del av detta produceras av våra produktionspartners som främst finns i Asien.

Provideu Assembly som har sin verksamhet i Tallinn sysslar med kretskortproduktion, och komplett montering av elektromekaniskaprodukter.

Vi är idag totalt 37 personer inom Provideu Components & Assembly med en omsättning strax över 50 msek år 2018.


Beskrivning av examensarbetet
Inom 3 år ska Provideu Components & Assembly omsätta minst 100 msek. För att nå dit kommer vi behöva mer resurser inom företaget och fler kunder. Receptet? En genomarbetad marknadsstrategi som hjälper oss att locka rätt typ av människor i kommande rekryteringar, bygger ett varumärke kring ProvideU och även attraherar nya kunder till oss.

Mer specifika frågeställningar och fokusområden är vi beredda att bolla tillsammans med intresserade studenter.

Kontaktperson
Robin Karlsson
robin.karlsson@provideu.com
0725185888
Tunbytorpsgatan 31
72137 Västerås


Tillbaka
  Utbildningsområde
Ekonomi/Ledarskap/Handel/Marknadsföring

Uppdragsgivare
ProvideU AB

Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-05-31

Länkar
Hemsida


Bookmark and Share