Dela med andra

Skapa grafisk profil till Framtidens läromedel

Publicerad 2018-11-30


Om uppdragsgivaren
Projektet Framtidens läromedel är ett forsknings- och produktutvecklingsprojekt vid MDH som har utvecklat ett nytt forskningsbaserat läromedel i matematik för svenska skolan, i samarbete lärare. Läromedlet kommer att lanseras våren 2020, och vi söker nu dig som vill skapa läromedlets grafiska design och profil, så att läromedlet tilltalar och når så många lärare och elever som möjligt.

Beskrivning av examensarbetet
Vi vill att du skapar en grafisk profil med logotyp till Framtidens läromedel som är tilltalande för både barn och vuxna. Vi vill att den grafiska profilen ska signalera att det rör sig om en produkt som vänder sig till barn, men som samtidigt framstår som seriös och utan att vara larvig, Vi vill att du tar fram grafik som vi kan använda i marknadsföring, dokument, mailsignaturer etc., samt principer för användandet av grafiken och logotypen.
Vi vill att du i detta arbete också samarbetar med den person som arbetar med layouten av själva innehållet i läromedlet, så att den grafiska profilen får genomslag också där.

Kontaktperson
Fredrik Blomqvist
fredrik.blomqvist@mdh.se
0739607368


Tillbaka
  Utbildningsområde
Information/Kommunikation/Kulturg

Uppdragsgivare
Projektet Framtidens läromedel vid Mälardalens högskola

Ort
Västerås och Eskilstuna

Sista ansökningdag
2019-02-28

Genomförandeperiod
2019, vårterminen

Länkar
Unikt läromedel ska


Bookmark and Share