Dela med andra

Utvärdera HR funktionen i kommunen

Publicerad 2018-10-10


Om uppdragsgivaren
Oxelösunds kommun är en liten kommun som vill mycket. Vi är nyfikna och vågar hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer. För att lyckas jobbar vi nära varandra. Vi samarbetar och jobbar mot ett gemensamt mål; att ge alla som bor här de bästa förutsättningarna för ett gott liv. Att vi har nära till varandra märks bland annat genom att vi hjälps åt och tar tillvara på varandras styrkor. Att förvaltningar och verksamheter är nära gör också att det aldrig är långt mellan medarbetare och chef. Vilket i sin tur leder till att vi har korta beslutsvägar och får mycket gjort.

Uppdraget utförs på kommunens personalenhet. Enheten består för närvarande av tre personalkonsulter, en rehabstödjare samt en personalchef.

Beskrivning av examensarbetet
Vi skulle vilja dra nytta av studentens kompetens till en undersökning kring vår HR-funktion i dagsläget. I vårt dagliga arbete ger vi kvalificerat kunskapsstöd, utbildar samt ger en god service gentemot chefer. Detta arbete vill vi undersöka vilka förbättringsmöjligheter eller innovationsutrymmen det finns, detta ur chefernas synvinkel. Vi tror att ett sådant uppdrag skulle kunna vara givande för en student att få arbeta med samtidigt som studenten får en inblick i den kommunal verksamhet genom att vara hos oss.

Möjliga frågeställningar:
*Är HR-funktionens stöd till cheferna i dagsläget fullvärdigt?
*Vad behöver cheferna för framtida stöd av HR-funktionen?Kontaktperson
Linnéa Stenfeldt
linnea.stenfeldt@oxelosund.se
0725415114


Tillbaka
  Utbildningsområde
Lärare/Språk/Humaniora

Uppdragsgivare
Oxelösunds kommun

Ort
Södermanland

Sista ansökningdag
2019-02-28

Genomförandeperiod
2018 hösten alt. 2019 vår

Länkar
Oxelösunds kommun


Bookmark and Share