Dela med andra

Digital marknadsföring/ kommunikation

Publicerad 2018-02-13


Om uppdragsgivaren
Kaffekuvertet är inte bara en smart prenumerationstjänst som hjälper kunden att prova nya smaker varje månad. Det är en kultur i sig. Det är en dörr till nya världar och till nya bekantskaper.
Varje månad bjuder vi på en smakresa till delar av världen du kanske aldrig hört talas om och än mindre druckit kaffe ifrån.
Jag Joakim hade precis kommit hem från Calles hemland Colombia och ganska snabbt började vi diskutera om hur vi skulle kunna förbättra den svenska kaffekulturen. Och tro oss när vi säger att det var en diskussion. För lika förenade som vi är i vår kaffepassion, lika olika är vi som personer. Medan Joakim är den eftertänksamma, lugna grubblaren är Calle den spontana tuta-och-köraren. Hur som helst, vi var åtminstone överens i en punkt. Våra medsvenskar har mycket att lära av våra sydamerikanska vänner.
Någonstans där, mellan Slussen och Medborgarplatsen, föddes Kaffekuvertet. Ur en önskan att kaffet återigen skulle bli någonting att mötas kring, istället för att stressdrickas ur en pappmugg på väg till nästa möte. På den punkten har vi nog alltid varit överens.

Beskrivning av examensarbetet
Vi vill få hjälp med:
- Hur kan vi få mer trafik till vår hemsida? Hur hittar personer dit? Vad gör att dem köper?

- Vi vill bli ett verktyg för folk att träffas, dela med sig av historier, livsöden etc. Kaffekuvertet ska avnjutas i lugn och ro, på egen hand eller i gott sällskap. Hur stärker vi detta och bygger vårt varumärke ännu starkare

- Strategier för att synas i sociala medier och på så sätt få mer trafik till hemsidan där folk sen köper vårt kaffe.

- Strategier för att kunna sprida vårt varumärkes budskap samt hitta nya kunderKontaktperson
Joakim Leander
joakim@kaffekuvertet.se
0702028823


Tillbaka
  Utbildningsområde
Ekonomi/Ledarskap/Handel/Marknadsföring
Information/Kommunikation/Kulturg
Innovation/Entreprenörskap

Uppdragsgivare
Kaffekuvertet

Ort
Mälardalen

Sista ansökningdag
2018-05-14

Genomförandeperiod
2018,VT

Länkar
Kaffekuvertet


Bookmark and Share